Yllätyspaluu ja uusi Jokoloki blogi!

16. huhtikuuta 2018

uusiblogi, jokoloki, lifestyle, mainos,Moikka!

Löytö loppui 29.12.2017! Sinä päivänä en uskonut, että enää koskaan aloittaisin uutta blogia. Kaikki tuntui silloin todella lopulliselta ja inspiraatio blogeihin/bloggaamiseen oli täysin kadonnut. Rentouduin ja tein muista asioita useamman kuukauden ajan, kunnes totesin, että minulla on paljon vapaa-aikaa. Tutkin itseäni ja kuuntelin omia ajatuksiani. Se heräsi, inspiraatio. Pohdin kuinka ja mitä minä tekisin, millaisen blogin perustaisin?

Ensimmäisenä mieleni valtasi ajatus muistikirjasta/lokikirjasta, joka sisältää merkintöjä tekemisistä ja asioista. Toiseksi mietin omaa persoonaani, sitä millainen olen. Ja siitä se sitten lähti, idea levisi päässäni kulovalkean tavoin. Jokon lokikirja, joka on täynnä muistiinpanoja, lyhyitä ja pitkiä, elämästä, perheestä, kodista, kuntoilusta ja kauneudesta.

Jokoloki on hyvin erilainen, kuin LÖYTÖ oli. Lokikirjaa on helppo ja nopea päivittää. Se sisältää vaihtelevaa materiaalia. Jokolokin kautta kanssani voi chättaillä ja lähettää viestejä. 

Täten toivotan sinut jälleen tervetulleeksi seuraani! En tiedä sinusta, mutta minulla oli ikävä. Kerran bloggaaja, aina bloggaaja? 

JOKOLOKI- blogiin pääset TÄMÄN linkin kautta! Tule, tule ja laita minulle sivun kautta viestiä, jotta löysit perille! Tästä lähin, älä tule tänne, täällä ei ole enää mitään nähtävää! Jokoloki on "the place to be"!

Mukavaa Maanantaita! 

/JOKO

PS. Jokolokin tämän hetkinen käsittelyssä oleva aihe on korealainen ihonhoitorutiini!


#Jokoloki #uusiblogi #elämä #lifestyle #bloggaaja

2 kommenttia

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne