Kukkia, uusia vanhoja huonekaluja ja halpoja hyllyjä

9. elokuuta 2018

minimalistinen ruokailutilaErikoinen kukkakimppu

Meidän ruokailutila on kokenut melkoisen muutoksen siitä, kun viimeksi aiheesta tänne kirjoittelin. Ensinnäkin ostin massiivisen ruokapöydän erään puolisukulaiseni kautta. Hänen sukulaisensa, Saga, oli nukkunut pois. Pöytä on upea ja sen klaffijalat ovat sata-vuotiaat. Olen siis blogitaukoni aikana hankkinut uusia vanhoja huonekaluja.

Alkuviikosta poikkesin KUKKAKAUPPA ANEMONEEN. Kesäkukkasesonki alkaa pian olemaan ohitse ja vaihteeksi tuntuu hyvin raikkaalta käydä kukkakaupassa. Bongasin maljakkoon vihreitä Flamingoja ja yhden hyvin erikoisen riippuvan kukan, jonka nimeä en muista.

Ruokailutilan maalausprojektin yhteydessä toteutin halvan hyllyn, huoneen yläkulmaan, lähestulkoon katon rajaan. Ostin liimalevyn ja puiset hyllynkannattimet Minimanista. Maalasin sekä levyn, että kannattimet samalla sävyllä, kuin seinän. Helppoa ja halpaa!  

Hyvin eriltä näyttää meillä nykyään moni muukin sisustuksellinen asia.  Kuvaamiseni ei tosen ole entisellään, mutta siitä viis! Tein eilen kyselyn blogini Facebook-sivulle TÄNNE! Tsekkaa ja vastaa, jos sinulla on toivomuksia blogini sisällön suhteen! 

Tämän hetkisissä suunnitelmissani LÖYTÖ-blogi tulee jatkossa päivittymään noin kaksi kertaa viikossa, alkuviikosta. Pidätän tosin oikeuden muutoksiin, sillä elämä on muuttuva systeemi. Tänään Vaasassa olisi ollut taiteiden yö, mutta päädyimme viettämään se kotona. Syömme mieheni kanssa jäätelöä ja pyykkäämme. Hyvä näin! Mukavaa Torstai-iltaa!

*Kukista on saatu ale

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne