Löytöjä ja syksyn sävyjä + HAASTE

13. elokuuta 2018 Vaasa, Suomi


punaiset saviastiat

heiniä ja keramiikkaa

syksyn sävyt

heinäkimppu

LÖYTÖ-blogi ja paluu juurille. Maanantai-postaukseni otsikko kuvaa tämän blogin alkuperäistä aihetta. Tarkoitukseni vuonna 2009 oli kuvata blogiini kirppisfriikin aarteet ja löydöt, tästä nimi LÖYTÖ. Tänään esittelen kirppiksiltä bongaamiani aarteita, saviastioita. Samalla riipaisen myös ihastuttavan vuodenajan, syksyn, sävyjä. 

Vuosia sitten kävin kirpputoreilla lähestulkoon päivittäin. Sitten iski kirppisähky ja tajusin haalivani liikaa tavaraa. Tuli täysi stoppi. Perkasin kotimme ja tyhjensin surutta komerot ja varastot. Jäljelle jätin vain merkitykselliset ja tarpeelliset löydöt. 

Nykyään käyn jälleen kirppareilla tiheämpään, en tosin läheskään niin paljon kuin aiemmin. Viimeisen vuoden aikana olen etsinyt punasavesta tehtyjä astioita. Punainen värinä viehättää minua tällä hetkellä muutenkin. Kuvien saviastiat ovat hankittu viimeisen vuoden aikana. Pikkuhiljaa kokoelmani on kasvanut. Mieheni tosin ihmettelee eriparia olevia kippoja. 

Syksyn ehdottomat suosikkisävyni näkyvät luonnossa. Pakko todeta, että parhain värien sävyttäjä on  juurikin luonto. Nyt onkin paras aika kerätä heinät talteen ellei ole niille allerginen. Minun esteettistä silmääni miellyttää tällä hetkellä eniten syvä punainen, terrakotta, okra, tummanruskea, vaalea puu ja sävytetty valkoinen. Pehmeät sisustuskuvat kodeista, joissa on käytetty luonnon sävyjä, saavat sieluni sisustajan huokaamaan.  Mukavaa illan jatkoa!


Haaste: Ota kuva sisustusaiheisesta kirppislöydöstäsi ja paikasta jossa se on tällä hetkellä nähtävissä. Jaa kuva somessa, blogissasi, Instagrammissa, klik! tai Sisustusideat/Vaasa FB-ryhmässä, klik!! Tägää minut Instassa, jotta löydän kuvasi. Voit käyttää myös #sisustusaiheinenkirppislöytöni. 


Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne