Viltin rennosti asettelemisen vaikeus

21. elokuuta 2018

hakolan lazy sohva

moderni olohuone

hm tyynynpäällinen

Viltin rennosti asettelemisen vaikeus, siinä pulma! Yritäppä huviksesi heittää viltti rennosti ja saada se näyttämään hyvältä kuvassa. Se on todella vaikeaa. Itselläni korostuu kaksi ongelmaa. Ensinnäkin, koska tiedostan jo valmiiksi, että viltin täytyisi laskeutua kauniisti, kasvaa paineet ja kädet jähmettyvät. Viltti lentää kankeasti ja jämähtää usein kummalliseen asentoon. Toiseksi, pedanttia silmääni miellyttää rennosti heitetyt viltit vain muiden kuvissa. Omissa kuvissa viikkaan viltini useinmiten säntillisesti. Silti huokailen ihastuksissani, kun katselen maailman stailistien kuvia, joissa pellavaiset pehmeät keittiöpyyhkeet ja villaviltit laskeutuvat kauniisti, mutta silti rennosti. Tätä postausta varten heitin vilttiäni  yhdeksän kertaa, mutta päädyin valitsemaan postauksen aloituskuvaksi kuitenkin sen viikatun version. Huvittavaa!

Syksyn sävyt sisustuksessa näkyvät nyt kaikkialla. Omat suosikkini vilteissä ja tyynyissä ovat tumma kameli ja mausteinen keltainen. Hankin viikonloppuna uuden tyynyn päällisen ja viltin. Pehmeää ja keltaista! 

Mutta hei, elämän loppupeleissä ei viltin oikeaoppisella heittämisellä ja täydellisillä sisustuskuvilla ole mitään arvoa. Sainko virneen kasvoillesi? Itse virnuilin koko postauksen kirjoittamisen ajan. 

Mukavaa Tiistai-iltaa!

/Viltti ja tyynyn päälliset HM HOME! Sohva HAKOLA Lazy. Lamppu HOUSE DOCTOR/

PS. Pian Instagrammini puolella TÄÄLLÄ starttaa mielettömän upea arvonta yhteistyössä LASIPIHA TEKONIEMEN kanssa. Parhaillaan houstaan myös Habitare-lippuarvontaa, samalla kanavalla. Lippuarvonta sulkeutuu huomenna. 

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne